Türkiye

Erzincan'da uyuşturucu operasyonu

Bir minibüste yapılan aramada, patates çuvallarının arasında gizlenmiş 92 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Haberin Öne Çıkanları

Patateslerin arasında bulundu

'Van'ın durumunu kullandılar'

erzincan-erzurum karayolunun üçüncü kilometresinde yol kontrolü yapan erzincan emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri istanbul plakalı bir minibüsü takibe aldı.

van'dan istanbul'a giden b.d'nin kullandığı minibüsü durduran ekiplerin özel eğitimli köpekle yaptıkları aramada minibüsün arka kısmında üzeri patates çuvallarıyla kapatılmış özel oluşturulan bir bölümde paketler halinde 92 kilogram toz esrar ele geçirildi.

'van'daki durumu kullandılar'

olay yerinde inceleme yapan erzincan emniyet müdürü mehmet tüzel, ''erzincan emniyet müdürlüğü olarak uyuşturucuyla mücadelede maksimumla devam edeceğiz. bugün van'ın yaşamış olduğu kötü hadiseyi, suçlular kendi lehine kullanmak için böyle bir uyuşturucu kaçakçılığı yolunu izlemişlerdir'' dedi.

ekiplerce gözaltına alınan b.d, mahkemeye sevk edildi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;