Blog

Her zaman Maradona

Rio'daki Arjantinli taraftarlara göre Lionel Messi kupayı kaldırsa da asla bir Diego Armando Maradona olamayacak.

Konular: Spor, Futbol, Arjantin
 

dünya kupası finali öncesi 100 bine yakın arjantinli, karayoluyla rio'ya geldi. arjantinli taraftarlar birkaç gündür boş olan copacabana plajını tamamen doldurdu.

festival alanının girişinde yine uzun kuyruklar oluştu.

taraftarlar messi'nin kupayı kaldıracağına inanıyor ama kupayı kaldırsa da maradona'nın her zaman en büyük olarak kalacağını düşünüyor.

buenos aires'ten eşiyle rio'ya gelen eduardo sanitez, messi'nin önce kupayı kaldırıp durumu eşitlemesi gerektiğini düşünüyor.

ona göre, kupayı kaldırması maradona'nın ondan daha büyük olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

taraftarların geneli eduardo gibi düşünüyor.

daniel sonarez (26, bankacı)

maradona ve messi kıyaslanamaz. diego'nun yeri bizler için çok ayrı. messi önce bir kupayı kaldırsın o anlamda bir eşitlik yakalasın. sonra bakarız. ama hiçbir zaman maradona'nın yerini alamaz.

damian benito (35, mühendis)

messi  bizim gururumuz. farklı yetenekleri var ve çok seviyoruz. ama kupayı kaldırması onu maradona yapmaz. biraz daha yaklaşır ama hiçbir zaman onun yerini alamaz.

martin suarez (50, işçi)

ben de oğlumda messi'yi çok seviyoruz. ama diego efsane. onun yeri çok ayrı. messi'nin kupayı alması   bu durumu değiştirmez.

maria sanchez (46, ev kadını)

biz ailece maradona hayranıyız. messi takımında çok iyi. messi önce dünya kupası'nı kaldırsın, sonra bakarız.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;