PKK

10 personel kayıp

Hakkâri'nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Sınır Kapısı'nda görevli 10 personelden, yaklaşık 14 saattir haber alınamıyor. Görevlilerin PKK tarafından kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Konular: PKK, Türkiye
[Fotoğraf: AA / Arşiv]

yüksekova ilçesindeki esendere sınır kapısı'nda görev yapan ve bir süre önce hizmet vermeye başlayan çukurca ilçesindeki irak sınırında bulunan üzümlü sınır kapısı'nda geçici olarak görevlendirilen 10 gümrük muhafaza memuru, sabah saatlerinde yüksekova'dan çukurca'ya gitmek üzere minibüsle yola çıktı.

gümrük memurlarının görev yerlerine gitmediklerinin tespit edilmesi üzerine telefonla ulaşmaya çalışan diğer görevliler, konuyu kaymakamlığa bildirdi.

güvenlik güçleri yaklaşık 14 saatten bu yana haber alınamayan personelin bulunması için arama çalışması başlatırken, görevlilerin pkk tarafından  kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;