15 Temmuz darbe girişimi

2 darbecinin iadesine ret

Yunan mahkemesi, ülkeye kaçan darbeci askerlerden 2'sinin Türkiye'ye iadesini reddetti. Daha önce 3 askerin iadesine, diğer 3 askerin ise iade edilmemesine karar verilmişti.

[Fotoğraf: DHA]

yunan mahkemesi, 15 temmuz darbe sürecinde yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerden yargılanan son ikisinin türkiye'ye iadesini reddetti. daha önce 3 askerin iadesine, diğer 3 askerin ise iade edilmemesine karar verilmişti.  bu durumda ülkeye kaçan 8 askerden 5'inin iade edilmemesine, 3'ünün ise iadesine karar verilmiş oldu.

savcılık, türkiye'ye iade edilmemesine karar verilen 3 asker hakkındaki karara itiraz edileceğini açıklamıştı.

kaynak: dha, al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;