Galatasaray

‘2023’e kadar kulübe tek kuruş girmeyecek’

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Digiturk, Türk Telekom ve Nike’dan gelen paraların direkt krediye gittiğini 2023’e kadar kulübün kasasına tek kuruş girmeyeceğini söyledi.

beyaz tv’ye konuşan levent nazifoğlu kulübün yapısı, geleceği ve transferler hakkında bilgi verdi.

eski başkan ünal aysal’ın kaçıp gittiğini belirten nazifoğlu, “yayıncı kuruluş, forma reklamı, stattan gelen gelirler kırdırılmış. 2023’e kadar kulübün kasasına tek kuruş girmeyecek. galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var. rapor çıkartacaklar. aysal riva için yetki istedi, alamadı gitti. şimdi gelmek istiyor” dedi.

galatasaray başkanı dursun özbek’in kulübe cebinden para verdiğini ifade eden yönetici “galatasaray evini arsasını satıyor, borcunu ödüyor. futbolculara bu sezon 1 lira prim vermedik. şu ana kadar lafını bile etmediler. bu ay sonundan itibaren kulüpteki maddi sıkıntı sona erecek. 2018’den sonra galatasaray’ı kimse tutamaz.temlikler açılınca tüm para kulübe gelecek” açıklamasını yaptı.

transfer hakkında da bilgi veren nazifoğlu, riekerink ile sezonu tamamlayacaklarını, ailesi endişeli olan lukas podolski’nin türkiye’de kalmak istemediğini söyledi, alman futbolcunun japonya’ya gidebileceğini ifade etti. 

kaynak: beyaz tv

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;