Bilim-Teknoloji

2400 MS-DOS oyunu bedava

Açık kaynaklı dijital kütüphane Internet Archive, 1980 ve 90'lı yıllara ait 2400 MS-DOS oyununu bedava olarak sundu.

Konular: Bilim-Teknoloji
Arşivde The Lost Vikings serisi gibi her türden oyun yer alıyor.

internet archive, birçoğu video oyun dünyasının klasikleri arasında yer alan 2400 oyunu bedava olarak arşivinde erişime sundu. bedava oyun arşivinde prince of persia, simcity, dune, indiana jones and the last crusade, the lost vikings, golden axe ve alley cat gibi ms-dos çağının unutulmaz birçok oyunu yer alıyor.

çoğu 8 bit olan oyunların her biri, bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcıda çalıştırılabiliyor. oyunları indirmeye gerek kalmadan tarayıcı üzerinden oynayabildiğiniz bir oyun kontrol cihazı bağlayarak da oynayabiliyorsunuz. ayrıca en beğendiğiniz oyunları favori olarak işaretleme ve paylaşma imkanı da mevcut.

ms-dos oyun arşivine gitmek için tıklayın.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;