Bundesliga

28 yaşında bir Bundesliga ekibinin başında

Bundesliga takımlarından Hoffenheim, 62 yaşındaki Huub Stevens'ın yerine 28 yaşındaki Julian Nagelsmann'ı göreve getirdi. Nagelsmann, bir Bundesliga takımını çalıştıran en genç teknik direktör oldu.

Konular: Spor, Futbol
Nagelsmann'ın sözleşemsi 2019'da bitecek [Hoffenheim]

huub stevens sağlık sorunlarından dolayı görevi bırakmak zorunda kalmıştı.

hoffenheim da son olarak u-19 takımını çalıştıran nagelsmann'a bir şans vermeyi tercih etti ve teknik direktör koltuğunu ona emanet etti.

genç teknik adamın sözleşmesi 30 haziran 2019'da sona erecek.

1987 doğumlu alman teknik adam, sakatlıklardan dolayı futbolu erken yaşta bırakmak zorunda kaldı.

ligde düşme potasında bulunan hoffenhaim 14 puanla sondan birinci sırada. takımda teknik direktör nagelsmann'dan yaşlı birçok futbolcu var.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;