Türkiye

29 Ekim kutlamaları nedeniyle kapanacak yollar

İstanbul Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni provaları için 26 – 29 Ekim tarihleri arası trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

Konular: Türkiye
Okulların açılma gününde trafik yoğunluğunun azalması için bir kısım önlemler alındı. [Fotoğraf: AA-Arşiv]

vatan caddesi’ne çıkan pek çok bağlantı yolunun 26 - 29 ekim tarihleri 07.00 – 16.00 saatlerinde kapatılacak olması nedeniyle, d-100 karayolu’ndan gelecek sürücülere haliç tünel, edirnekapı, fevzipaşa bulvarı, aksaray güzergahını kullanmaları tavsiye ediliyor.

ayrıca haliç tünel, ayvansaray ışıklardan balat yolunu takiben unkapanı ve sirkeci istikametleri de açık olacak.

e/80 karayolunu kullanacak sürücülere, milliyet gazetesi karşısından tem otoyolu istikametini kullanmalarını tavsiye eden valilik, sahil yolunu kullanacak sürücülere de yenikapı - kumkapı - sirkeci istikametini öneriyor.

vatan caddesi’ni kullanarak fatih’teki hastanelere gelecek sürücülerin sahil yolunu tercih ederek samatya’dan, cerrahpaşa - çapa - haseki veya vakıf gureba hastanelerine gelmeleri mümkün olacak. fatih istikametinden bu hastanelere gelecek sürücülerin ise, atatürk bulvarı - aksaray - millet caddesi güzergâhını kullanmaları öneriliyor.

bağdat caddesi civarı kapanacak yollar

ayrıca, cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında kadıköy ilçesi bağdat caddesi feneryolu-göztepe parkı mevkiinde yapılacak törenler nedeniyle, 26 ekim 2014 pazar ve 29 ekim 2014 çarşamba günleri 08.00-13.00 saatleri arası şu yollar kapanacak:

hulusi behçet caddesi,
doktor faruk ayanoğlu caddesi,
bağdat caddesi (bostancı meydan - kızıl toprak meydan, ve bağdat caddesi’ne çıkan ara sokaklar),
tütüncü mehmet efendi caddesi (fahrettin kerim gökay caddesi  ışıklardan bağdat caddesi göztepe ışıklara kadar olan kısım ve bağdat caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar),
fahrettin kerim gökay caddesi de (ethem efendi caddesi kavşağından itibaren),
cemil topuzlu caddesi'nden bağdat caddesi’ne çıkan tüm ara sokaklar

istanbul valiliği, bu güzergahları kullanan sürücülere de fahrettin kerim gökay caddesi (minibüs yolu) ve d-100 güzergâhına çıkan yolları kullanmalarını öneriyor.

kaynak: istanbul valiliği

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;