Premier League

29 yıl sonra gelen ayrılık

Ryan Giggs, 29 yıl önce henüz 14 yaşındayken kapısından girdiği Manchester United camiasına veda ediyor.

Konular: Spor, Futbol
Giggs, 14 yaşındayken kulübe katıldı. [Getty]

ryan giggs, manchester united kulübüyle anlaşmaya vardı. united'ın kısa zaman içerisinden bu ayrılığı duyurması bekleniyor.

42 yaşındaki giggs'in asistan menajer olarak sözleşmesi devam ediyor ama yeni menajer jose mourinho bu görevi uzun zamandan beri birlikte çalıştığı rui faria'ya verdi.

cardiff doğumlu giggs, 963 kez kulübün formasını giydikten sonra futbolu bırakmış ve daha sonra hem moyes hem de louis van gaal ile çalışmıştı.

giggs, manchester united alt yapısına 14 yaşında girdi. 17 yaşında, kasım 1990'da profesyonel oldu. ilk maçına ise 2 mart 1991'de everton'a karşı çıktı. kulüpte 13 lig şampiyonluğu, 2 avrupa kupası, 4 fa kupası kazandı.

kaynak: bbc

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;