Kore Yarımadası'nda gerilim

360 derece Pyongyang

Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'ın 360 derece çekilen görüntüleri ilk kez paylaşıldı.

dışa kapalı rejimi, güney kore ile sürtüşmeleri ve nükleer füze denemeleri ile sıkça dünya gündemine gelen kuzey kore'nin başkenti pyongyang'ın caddeleri ilk kez 360 derece video ile görüntülendi.

kuzey kore hükümetinin güvenini zamanla kazandığını söyleyen yönetmen aram pan,  daha önce de kentten çektiği nadir görüntüleri paylaşmıştı. 1 saati aşkın süreli görüntülerde caddelerin çoğunlukla boş olduğu dikkat çekerken, pan'ın ana caddelerde dolaştırıldığı da dikkat çekiyor.

kaynak: storyful

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;