HSYK

454 hâkim ve savcının yeri değişti

Adli yargıda 427, idari yargıda 27 hâkim ve savcının görev yeri değişti.

Konular: Türkiye, HSYK
[Fotoğraf: AA]

hâkimler ve savcılar yüksek kurulu (hsyk) birinci dairesi'nin kararnamesiyle adli yargıda 427, idari yargıda 27 hâkim ve savcının görev yeri değişti.

hsyk'nin internet sitesinde, adli ve idari yargıda görev yeri değişen hâkim ve savcıların listesi yayınlandı. 

buna göre, adli yargıda 427 hâkim ve savcının yeni görev yeri belirlendi. bu kişiler arasında, hâkim ve savcılıktan kendi istekleriyle ayrıldıktan veya emekli olduktan sonra tekrar mesleğe dönüş başvurusu yapan 88 hâkim ve savcı da var.

idari yargıda ise 27 hâkim ve savcının yeni görev yeri belirledi. bu kişiler arasında da 8 eski hâkim ve savcı yer alıyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;