Türkiye

90 saatlik kesintiye iptal

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, İSKİ'nin Anadolu Yakası'ndaki 90 saatlik su kesintisi kararını durdurdu.

Konular: Türkiye
Kesintinin sebebinin Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri'nde yapılacak çalışma olduğu açıklandı. [Fotoğraf: Shutterstock]

istanbul su ve kanalizasyon idaresi'nden (iski) açıklanan kesinti, istanbul büyükşehir belediye başkanı kadir topbaş'ın kararıyla durduruldu. 

ibb'den yapılan açıklamada, "başkan topbaş, söz konusu çalışmanın su kesintisine mahal verilmeden yapılması amacıyla yeniden planlanması için iski genel müdürlüğü'ne talimat verdi. çalışmanın nasıl ve ne zaman yapılacağı iski tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak" denildi.

iski'den daha önce yapılan açıklamada, "ömerli içmesuyu arıtma tesisleri trafo merkezleri'nde yapılacak olan elektrik sistemleri revizyon çalışmaları sebebiyle, 24 kasım 2014 pazartesi 09:00 ile 28 kasım 2014 cuma günü 03:00 saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelere aralıksız su verilemeyecektir" denilmişti. 

çalışma sebebiyle su alamayacak ilçeler olarak da maltepe, kartal, pendik, tuzla, ataşehir , adalar, kadıköy, sancaktepe, çekmeköy,  ümraniye, beykoz ve üsküdar açıklanmıştı.  

kaynak: doğan haber ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;