ABD

ABD'de gece kulübüne baskın

ABD'nin Ohio eyaletine bağlı Cincinnati kentindeki bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Konular: ABD
[Fotoğraf: CNN]

saldırı abd'nin ohio eyaletine bağlı cincinnati'nin linwood mahallesindeki cameo adlı gece kulübünde meydana geldi. kulüpte eğlenenlerin üzerine ateş eden silahlı saldırgan, 15 kişiyi yaraladı. cnn'in haberine göre yerel saatle 2:00 sularında gerçekleştirilen saldırıda vurulanlardan biri hayatını kaybetti. yerel basın, hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun kritik olduğunu yazdı.

emniyet yetkilileri, en az 2 kişinin cameo adlı gece kulübünde bulunan kişilerin üzerine ateş açtığını belirtti. saldırganların henüz tespit edilemediğini, gece kulübündeki görgü tanıklarıyla görüştüklerini aktardılar.

kaynak: cnn, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;