Bilim-Teknoloji

Activision film stüdyosu kurdu

Ünlü oyun yapımcısı ve dağıtımcısı Activision, Blizzard ile birlikte film stüdyosu kurduğunu açıkladı. İki firmanın popüler oyunları sinema ve dizi olacak.

Konular: Bilim-Teknoloji

bugüne kadar oyunlardan uyarlanan film ve diziler çok başarılı olmasa da yakın zamanda bu kısır döngü değişecek gibi görünüyor. blizzard’ın ünlü oyunu warcraft’ın ilk fragmanının olumlu eleştiriler almasının ardından oyun yapımcısı ve dağıtıcısı activision, blizzard ile işbirliğine giderek film stüdyosu kurduğunu açıkladı.

activision blizzard şirketinden yapılan açıklamaya göre iki firmanın popüler oyunları televizyon ya da sinemaya aktarılacak. uyarlanacak ilk oyun ise skylanders olacak. televizyon dizisi olarak uyarlanacak oyun animasyon türünde olacak ve skylanders academy ismiyle yayınlanacak. 

activision’ın oyunları arasında call of duty gibi çok popüler olan seriler de yer alıyor. bu oyun serisinin de önümüzdeki yıllarda film ya da dizi yapılmasına kesin gözle bakılıyor. son dönemde yatırımlarını artıran activison, ünlü mobil oyun candy crush saga'nın yapımcı şirketini 5.9 milyar dolara satın almıştı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;