Türkiye

Adana'da kadın cinayeti

Adana'da 65 yaşındaki Mustafa Karlılar, tartıştığı 52 yaşındaki eşi Nazife Karlılar'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Konular: Türkiye
Mustafa Karlılar tartıştığı 3 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü. [Fotoğraf: DHA]

adana'nın merkez seyhan ilçesinde yaşayan mustafa ve nazife karlılar çifti, yakınlarının ifadelerine göre bir süredir anlaşmazlıklar yaşıyordu. çarşamba gecesi mustafa karlılar, 3 çocuk annesi eşini göğsünden bıçakladı.

çiftin olay sırasında evde olan oğulları ağır yaralı annesinin hastaneye kaldırılması için ambulans çağırdı. hastaneye kaldırılan anne hayatını kaybetti.

polise ifade veren oğulları, annesini öldüren kişinin babası olduğunu söyledi. evlerine yakın bir yerde yakalanan baba karlılar, "evin üzerine prefabrik kat yaptırdık. 'yaptırmayalım' dedim ama o ısrar etti. tartıştık. bana vurdu. pişmanım" dedi.

mustafa karlılar ifade için emniye'e sevk edilirken öldürdüğü eşinin cenazesi de otopsi için adana adli tıp kurumu'na gönderildi.

kadın cinayetlerini durduracağız platformu’nun rakamlarına göre, 2014 yılında 294 kadın öldürüldü. 2015’in ocak ayında ise 20 kadın cinayeti işlendi. 

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;