Türkiye

Adapazarı'nda yangında 3 çocuk öldü

Sakarya Adapazarı'ndaki bir evde çıkan yangında ilk belirlemelere göre Afgan uyruklu 3 çocuk hayatını kaybetti.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: AA]

sakarya'nın adapazarı ilçesindeki göktepe mahallesinde altı ahır olarak kullanılan iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. ardından içeriye giren ekipler, afgan uyruklu olduğu belirtilen 3 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı.

çocukların cenazeleri itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkarılarak ambulansla morga kaldırıldı.

olayda yaşamını yitiren çocukların 7 aylık halit, 2 yaşındaki fariha ve 4 yaşındaki nejla nazari olduğu tespit edildi. olay sırasında dışarıda olan ve yangını duyarak eve giden baba ruhullah (25) ve müjgân (20) çiftinin, köyde hayvan bakıcılığı yaptığı öğrenildi.

itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını sürdürdüğü evde, yangının kesin çıkış sebebi araştırılıyor.

görgü tanıkları, yangının sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle çıktığını ve bu sırada evin kapısının kilitli olduğunu iddia etti.

[Fotoğraf: AA]

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;