Galatasaray

'Adnan Öztürk'ün çekildiğini öğrendim'

Galatasaray'ın başkan adaylarından Dursun Özbek, Adnan Öztürk'ün sağlık sebebiyle başkanlık yarışından çekildiğini öğrendiğini söyledi, 'Umarım yarışta olur' diye konuştu.

Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat yönetiminde başkan yardımcısı görevindeydi. [Fotoğraf: AA]

galatasaray kulübü başkan yardımcısı dursun özbek, sarı kırmızılı takımın sezon sonunda dördüncü yıldızı takması amacıyla çalıştıklarını belirterek, "tek hedefimiz o. bundan sonra da hedefimiz, beşinci yıldız. bizim başka türlü bir hedefimiz olamaz" dedi.

dedeman oteli'nde gerçekleştirilen 1905 galatasaraylı yönetici ve işadamları derneği'nin (1905 gsyiad) olağanüstü seçimli genel kurul toplantısına katılan dursun özbek, galatasaray'ın 110 senedir sportif başarıya odaklı bir kulüp olduğunu kaydederek, "galatasaray'ın sportif başarıda, şampiyonluktan başka bir hedefi yok. bizim yapacağımız iş, bu hedefi kaybetmemek. bu hedefe odaklanarak çalışmak. bana göre şampiyonluğun da en büyük adayıdır. biz bu amaçla geliyoruz. galatasaray'ın dördüncü yıldızı takması amacıyla zaten şu anda çalışıyoruz. tek hedefimiz o. bundan sonra da hedefimiz, beşinci yıldız. bizim başka türlü bir hedefimiz olamaz" diye konuştu.

galatasaray kulübü'nün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan özbek, "beşinci yıldız sizin döneminiz de mi gelecek?" sorusuna, "inşallah öyle olur" yanıtını verirken, sportif aş yönetim kurulu üyesi ali dürüst'ün listesinde olup olmayacağı sorusu üzerine ise şunları söyledi:

"şu anda bütün arkadaşlarımızla görüşüyoruz. zaten kendisiyle beraber çalışıyoruz. ali dürüst benim kardeşim. bu kulübe de uzun yıllardır hizmet ediyor. başarılı, son derece sevdiğimiz bir isim. ali dürüst, her zaman benim yanımdadır. seçime gireriz, girmeyiz. neticede ali dürüst iyi bir galatasaraylıdır."

özbek, sarı kırmızılı kulüpteki bir diğer başkan adayı adnan öztürk'ün adaylıktan çekildiğine yönelik basına yansıyan haberlerle ilgili olarak, "adnan öztürk benim çok sevdiğim bir kardeşim. ben, onun ağabeyiyim. sağlık sorunu nedeniyle çekildiğini öğrendim. bu nedenle de üzüldüm. inşallah sağlığına kavuşur, bu tatlı yarış içinde o da olur. kendisini de arayacağım" şeklinde konuştu.

seçim sloganını açıkladı

seçim sloganını da açıklayan özbek, "seçim sloganımız "3d", dayanışma, disiplin ve denetleme. bunlar bizim olmazsa olmazımız. sloganlardan bir tanesi olan denetlemenin, şirketler bazına da inmesini sağlayacağız. seçime bu sloganla gireceğiz" ifadelerini kullandı.

dursun özbek, liste çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine, "şu anda isim vermek istemiyorum. listenin sonuna geliyorum. bu liste çalışmaları bitecek. tek tek açıklamak yerine, liste komple bittiğinde açıklamakta büyük fayda var. taraftar listeyi gördüğü zaman 'galatasaray'da olması gereken liste bu' diyecek. hep başarıya odaklı insanlardan seçilmiş, galatasaray'da çalışacak insanlardan seçilmiş" diye konuştu.

otel projesinde inşaatın başladığını vurgulayan özbek, şunları kaydetti:

"onun dışında birkaç tane daha projem var. bunu da yakın sürede açıklayacağım. galatasaray'ın yeni projeleri sonrası bugün anlatılan kara tablonun öyle olmadığını göreceksiniz. benim iddiam, galatasaray'ın mali tablosunun medyaya yansıyan şekli gibi olmadığını göstermek. galatasaray'ın bu işin içinden ne kadar kolay çıkacağını hep birlikte göreceksiniz."

dursun özbek, uefa mali kriterlerinin son derece önemli olduğunu söyleyerek, "bütün kulüplerin dikkate alması gereken bir şey. üzerinde çalışıyoruz. bizim bir endişemiz yok" değerlendirmesinde bulundu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;