Fenerbahçe

Advocaat'a teklif

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Şekip Mosturoğlu, sarı-lacivertli futbol takımının teknik direktörü Dick Advocaat'a gelecek sezon için de teklifte bulunulduğunu açıkladı.

Konular: Spor, Futbol

mosturoğlu, fbtv'de katıldığı programda açıklamalarda bulunurken, dick advocaat'ın gelecek sezon da takımın başında kalmasını istediklerini aktardı.

fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım'ın hollandalı teknik adamla görüştüğünü dile getiren mosturoğlu, "başkan, advocaat'a 1 yıl daha teklifte bulundu. advocaat ise kolay bir karar olmadığını ve düşüneceğini söyledi." ifadelerini kullandı.

mosturoğlu ayrıca, ziraat türkiye kupası son 16 turunda beşiktaş'la oynadıkları derbi maç sonrası sarı-lacivertli kulüp ve robin van persie'nin, profesyonel futbol disiplin kurulu'na sevk edilmesiyle ilgili de eleştirilerde bulundu.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;