Kürt sorunu

Ahmet Türk Elazığ'a nakledildi

Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Elazığ F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.

[Fotoğraf: DHA]

silivri kapalı ceza infaz kurumu'nda tutuklu bulunan eski mardin büyükşehir belediye başkanı ahmet türk'ün avukatı zeynep ceren boztoprak, pazar günü ziyaret için silivri kapalı ceza infaz kurumu'na giden chp heyetinin, müvekkilinin buradan elazığ'a nakledildiğini öğrendiğini söyledi.

boztoprak, kendilerinin bu yönde bir talebi olmadığını ifade etti.

ahmet türk, içişleri bakanlığı tarafından 17 kasım'da mardin büyükşehir belediye başkanlığı görevinden alınmış, hakkında yürütülen terör soruşturması kapsamında çıkarılan yakalama kararı sonrasında ise, 21 kasım'da evinde gözaltına alınmıştı. ahmet türk 24 kasım'da tutuklanmıştı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;