2015 Genel Seçimi

AK Parti'de iki isim adaylıktan çekildi

AK Parti'de Diyarbakır 6. sıradan aday gösterilen eski milletvekili Abdurrahman Kurt ve Batman 2. sıra adayı Mehmet Emin Ekmen adaylıktan çekildi.

Abdurrahman Kurt akil insanlar heyetinin üyelerinden biriydi. [Fotoğraf: AA-Arşiv]

ak parti'de aday listelerinin açıklanmasının ardından iki isim adaylıktan çekildi. 

bu isimlerden biri, partinin diyarbakır'da altıncı sıradan aday gösterdiği eski milletvekili abdurrahman kurt.

kurt aynı zamanda akil insanlar heyeti üyesi.

ekmen de çekildi

ak parti'de adaylıktan çekildiğini açıklayan bir diğer isim ise batman'da ikinci sıradan aday gösterilen eski milletvekili mehmet emin ekmen oldu. 

ekmen, twitter hesabından yaptığı açıklamada, çekilme kararının gerekçesini duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

"arkadaşlarımızın uyumlu bir çalışma yürütmesine imkân vermek, batman'ın siyasi coğrafya dağılımına uygun yeni bir adayın belirlenerek, partimizin seçimlere daha güçlü ve heyecanlı girmesine fırsat tanımak üzere, ak parti batman ikinci sıra adaylığından yasal süresi içerisinde çekiliyorum. saygılarımla..."

kaynak: al jazeera, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;