TBMM

AK Parti'nin adayı "ağabey"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partilerinin TBMM Başkanı adayının İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman olduğunu açıkladı. Kahraman partide "ağabey" olarak tanımlanıyor.

Konular: TBMM, Türkiye
İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan [Fotoğraf: AA]

ak parti genel başkan yardımcısı ve parti sözcüsü ömer çelik, partilerinin tbmm başkanı adayının istanbul milletvekili ismail kahraman olduğunu açıkladı.

kahraman, refah partisi'nden 20. dönem ve fazilet partisi'nden 21. dönem milletvekilliği yaptı. kültür bakanı olarak görev yaptı. ak parti kurucularının birçoğunun da geçmişte üyesi olduğu milli türk talebe birliği'nin başkanlığını yaptı. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın talebiyle tekrar siyasete dönen kahraman parti içinde "ağabey" olarak görülüyor.

1940 doğumlu ismail kahraman, deniz baykal'dan sonra meclisin en yaşlı üyesi. 

mhp de meclis başkanı adayı olarak yusuf halaçolu'nu aday göstermişti.

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;