Türkiye Süper Ligi

Akhisar, Okan Buruk ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Göztepe'den ayrılan teknik direktör Okan Buruk'la anlaştı. İzmir temsilcisi de göreve Yılmaz Vural'ı getirdi.

Konular: Spor, Futbol

tolunay kafkas ile yollarını ayıran yeşil-siyahlı ekibin yetkililerinden alınan bilgiye göre, teknik direktörlük için okan buruk'la anlaşmaya varıldı.

akhisar belediyespor'un bugün okan buruk'la resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

sezon başında tff 1. lig ekiplerinden göztepe ile anlaşan okan buruk, geçen haftaki eskişehirspor maçının ardından görevinden ayrılmıştı.

yılmaz vural göztepe'de

göztepe de okan buruk'tan doğan boşluğu yılmaz vural ile doldurdu. göztepe, vural'ın 27. takımı oldu. 

vural "bu benim 27. takımım. göztepe'ye bir türlü nasip olmamıştı. çok sevdiğim bir camia burası, gelenekleriyle yaşayan bir camia" dedi.

hamza hamzaoğlu osmanlıspor'da

osmanlıspor, teknik direktör hamza hamzaoğlu ile anlaştı.

mustafa reşit akçay ile yolların ayrılmasının ardından başkent ekibinde teknik direktör arayışı son buldu. kulüpten alınan bilgiye göre, hamzaoğlu ile 1,5 yıllık anlaşmaya varıldı.

akhisar belediyespor'daki performansıyla dikkati çeken ve ardından 2014-2015 sezonunda cesare prandelli'nin yerine galatasaray teknik direktörlüğüne getirilen hamzaoğlu, süper lig, türkiye kupası ve süper kupa'da mutlu sona ulaşarak "üçleme" yaptı.

sonraki sezonun 11. haftasında sarı-kırmızılı yönetim tarafından gönderilen hamzaoğlu, son olarak bursaspor'u çalıştırmıştı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;