MHP

Akşener hakkında inceleme

MHP Genel Merkezi, Genel Başkan Bahçeli'ye yönelik sözlerinden dolayı eski MHP Milletvekili Meral Akşener hakkında inceleme başlattı.

Konular: Türkiye, MHP
Meral Akşener [Fotoğraf: AA]

mhp genel başkanlığı'na adaylığına açıklayan eski milletvekili meral akşener, cuma günü cnn türk'te akif beki'nin programına katılmış, "eğer bu çevrelerin iddiaları doğru ise yani, sayın ekmeleddin ihsanoğlu bir paralel projesi ise ben de mhp için bir paralel projesiysem baş paralel bu durumda sayın bahçeli oluyor. ama bu doğru değil. türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel ergenekoncu'ydu, şimdi paralelci, yarın ne olacak bakacağız" ifadelerini kullanmıştı.

genel merkez bu ifadelerin ardından, akşener'in 1 kasım seçimlerinden sonraki açıklamalarına yönelik inceleme başlattı.

al jazeera'ye konuşan mhp genel başkan yardımcısı semih yalçın, bunun şimdilik sadece bir inceleme olduğunu, ileride disiplin sürecinin başlatılabileceğini söyledi.

partiye yakın kaynaklar da, incelemenin ardından akşener'in kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilebileceğini belirtti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;