MHP

Akşener pazartesi konuşacak

MHP’de ismi genel başkan adaylığı için geçen Meral Akşener, 30 Kasım pazartesi basın toplantısı düzenleyerek Olağanüstü Kurultay hakkında açıklama yapacağını duyurdu.

Konular: MHP, Türkiye
Meclis Başkanvekilliği de yapan Meral Akşener 28 Şubat döneminin İçişleri Bakanı'ydı. [Fotoğraf: AA]

adı sinan oğan, koray aydın gibi isimlerle birlikte mhp genel başkan adaylığı için geçen meral akşener, pazartesi günü açıklama yapacak. akşener, twitter hesabında şu ifadeleri kullandı:

 

istanbul eski milletvekili meral akşener, mhp genel başkanı devlet bahçeli’nin 1 kasım seçimlerinde aday göstermediği isimlerden birisiydi.

ismi mhp genel başkan adaylığı için geçen isimlerden yalnızca mhp iğdır eski milletvekili sinan oğan adaylığını açıkladı. oğan adaylığını açıkladığı toplantıda "bu kutlu dava siyaseten yıpranmış olanların vakit geçirme yeri değil" demişti.

kaynak: al jazeera 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;