Futbol

Alex veda etti

Uzun yıllar Fenerbahçe’de forma giyen Alex de Souza, Palmeiras ile kendi karmasının oynadığı maçla futbola veda etti.

Konular: Spor
Alex, sekiz sezon Fenerbahçe forması giydi. [Fotoğraf: Palmeiras]

karşılaşmayı palmeiras 5-3 kazanırken, alex iki gol kaydetti. tuncay şanlı da iki kez fileleri havalandırdı.

maç sonu konuşan alex, “tekrar dönüp palmeiras forması giymek çok heyecan vericiydi. kariyerimde beraber oynama şansına eriştiğim pek çok isimle tekrar sahada buluştum. çocuğuma plameiras efsanelerini tanıştırma şansı yakaladım. taraftarlarla tekrar beraber olduk. zamanda geriye yolculuk gibiydi. palmeiras’a teşekkür ediyorum” dedi.

iki golü hakkında konuşan brezilyalı yıldız, “kariyerimi özetleyen iki gol attım. sağdan gelip uzak köşeye falsolu vurmak ve forvet arkasından gol atmak. her zaman içgüdülerimle oynadığım gibi oynadım. yarış sona gelse de içgüdüleriniz sizi bırakmıyor” diye konuştu.

maçın çekişmeli geçmesinin normal olduğunu söyleyen alex, “buradaki her oyuncu çok rekabetçi. eğlence amaçlı olsa da kimse evine mağlubiyetle gitmek istemiyordu. skorun çok önemi yok. 90 dakikada palmeiras’ın tarihini görme şansı yakaladı izleyenler. en güzel şey ise buraya gelen bütün oyuncuların hiç itiraz etmeden bunu yapması. bu tip maçlar hakkında duyduklarımdan bazı oyuncuların gelmek istemediklerini biliyorum. fakat herkesin direkt gelmesi beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.

palmeias’ın internet sitesinde alex’e özel bir bölüm ayrılmış durumda. brezilyalı oyuncunun kariyerinden satırbaşlarına buradan ulaşılabiliyor.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;