Spor

Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına aday

Fenerbahçe'nin eski asbaşkanlarından Ali Koç, başkanı olduğu 1907 Derneği'nin bugünkü buluşmasında Fenerbahçe Spor Kulübü'ne başkan adayı olacağını açıkladı.

Konular: Spor, Fenerbahçe

ali koç, "2018'in mayıs ayındaki kongrede, şartlar ne olursa olsun fenerbahçe başkan adaylığını düşünüyorum" dedi. yurt dışından misafirlerin de bulunduğu ve bir projenin lansmanının yapıldığı buluşmada söz alan ali koç, "yönetimin belirleyeceği ilk kongrede adayım ancak kongre çığırtkanlığı yapmıyoruz. ben sözümün arkasındayım, son seçimde dediğim gibi tekrar şu sözü verebilirim, başkan adayı olmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

1907 fenerbahçeliler derneğinin internet sitesinde yer alan açıklamada da, ali koç'un, şartlar ne olursa olsun herkesi fenerbahçe'ye destek olmaya çağırdığı belirtilerek, şu ifadeleri kullandığı kaydedildi:

"kulübümüzün 2015 yılında gerçekleşen genel kurul toplantısında, elimizi taşın altına koyma vaktinin geldiğini söylemiştim. bugün de sözümün arkasındayım. sağlığım el verdiği takdirde, şartlar ne olursa olsun, kongre olması halinde ya da kulübümüzün 2018 yılı mayıs ayında yapacağı olağan genel kurulda adaylığımı koyacağım. bunun dışında duyacağınız hiçbir söze itibar etmeyiniz. işler yolunda gitmediği dönemlerde kongre çığırtkanlığı yapmayı hiçbir zaman doğru bulmadım, bulmuyorum. her zaman olduğu gibi fenerbahçemizin ve yönetim kurulumuzun yanındayız. hep destek, tam destek."

fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden sadettin saran, ali koç aday olmazsa bir sonraki kongrede aday olacağını açıklamıştı.

fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım, beraat ettiği futbolda şike davasında, yargıtay'ın mahkemenin kararını onaylamasından sonra başkanlığı bırakacağını açıklamıştı.

kaynak: dha, al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;