Kültür-Sanat

Ane Brun yeniden İstanbul'da

Daha önce İstanbul'da konser veren Norveçli şarkıcı Ane Brun, renkli performansı ve sevilen şarkılarıyla yeniden Türkiye'deki izleyicileriyle buluşacak.

Konular: Kültür-Sanat
Ane Brun, 12 Aralık'ta İstanbul'da konser verecek.

2000'li yılların başında sadece isveç gençliğinin derin depresyon anlarında 'dağıtıcı bir güç' olarak öne çıkan, ardından 2003 yılı itibariyle dünyanın çeşitli yerlerinde adını duyurmaya başlayan aslen norveçli sanatçı ane brun, istanbul'a geliyor. eğlenceli sahne performansları, toplumsal meselelere işaret eden şarkı sözleriyle çok sevilen ve klipleri sosyal medya ortamlarında milyonlarca defa izlenen şarkıcı, 2011 ve 2013 yıllarında istanbul'da konser vermişti.

kendini ana akım müzik aksından koparıp, 'bağımsız müzisyen' olarak tanımlayan brun, 12 aralık cuma gecesi küçük çiftlik park'ta istanbul'da hayranlarıyla buluşacak. iksv (istanbul kültür sanat vakfı) tarafından düzenlenen konserde ane brun, 2003 yılında yayımladığı ilk albümü spending time with morgan başta olmak üzere, tüm albümlerinden bir seçkiyi seslendirecek. ayrıca albümlerine almadığı şarkılara da yer vermesi beklenen ane brun'dan önce isveçli şarkısı alice boman sahne alacak.

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;