PKK

Ankara saldırısında ölenlerin sayısı 38 oldu

Sağlık Bakanlığı, Ankara'da 13 Mart'ta meydana gelen bombalı saldırıda ağır yaralanan bir kişinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Konular: Türkiye, PKK

sağlık bakanlığı, "ankara patlamasında yaralanan, vücudunun değişik yerlerinde şarapnel parçası yarası olan ve iki bacağı diz altı ampute olan 36 yaşındaki feyyaz aydın, tedavi gördüğü ankara eğitim ve araştırma hastanesi'nde vefat etmiştir" açıklamasını yaptı.

ankara kızılay'da 13 mart'ta meydana gelen bombalı saldırıda 2 saldırgan dâhil 37 kişi hayatını kaybetmişti. perşembe günü de pkk bağlantılı tak saldırıyı üstlendiğini duyurmuştu.

saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hâkimliğine sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklanmış, 4 kişi ise adli kontrol uygulanması şartıyla serbest bırakılmıştı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;