Türkiye

Ankara'da caddede göçük

Mamak'ta bir inşaatın temeli için kazı yapılırken caddede göçük oluştu. 50 metreyi bulan göçük nedeniyle cadde ulaşıma kapandı.

Konular: Türkiye
Mamak'ta çöken yol nedeniyle mahallede tedirginlik yaşanıyor. [Fotoğraf-AA]

mamak'ta durali alıç mahallesi 937. cadde'nin bir kısmında, bölgedeki bir inşaatın temeli için kazı yapılırken göçükler meydana geldi. 

yaklaşık 50 metrelik kısımda oluşan göçük nedeniyle cadde ulaşıma kapandı. göçük oluşan kısım ahşap bariyerlerle kapatıldı.

göçük nedeniyle bazı binalarda çatlaklar olduğunu iddia eden vatandaşlar, yetkililerin harekete geçmesini istedi.

inşaatın sebep olduğu çöküntüden civardaki apartmanların da nasibini aldığını kaydeden halil tozyurt “burası sokak değil cadde. küçük bir sokak değil koskoca cadde gitti patika gibi bir yol kaldı. bunu büyükşehir direkt el atması lazım" şeklinde konuştu.

kaynak: aa ve cha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;