IŞİD

Ankara'da IŞİD operasyonu

Ankara'da IŞİD'e yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 11'e yükseldi. Şüphelilerin örgüte elaman temin ettiği ve çatışma bölgeleri ile irtibatlı olduğu ihtimâli üzerinde duruluyor.

[ARŞİV] [Fotoğraf: AA]

emniyet yetkililerine göre, terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde uzun süredir teknik ve fiziki takip yaptığı ve işid içerisinde "tatlıbal grubu" diye bilinen kişilere operasyon düzenledi.

ulus uzunyol sokakta özel harekât ekiplerinin de desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. örgüte elaman temin eden ve çatışma bölgeleri ile irtibatlı olduğu ihtimali üzerinde durulan şüphelilerle birlikte ruhsatsız tüfek, silah ve örgütsel dökümanlar da ele geçirildi.

gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak için ankara emniyet müdürlüğü terörle mücadele şube müdürlüğü'ne götürüldü.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;