Türkiye

Ankara'da özel güvenlik zirvesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in de katılacağı "Özel Güvenlik Toplantısı" bugün gerçekleştirilecek.

Konular: Türkiye

başbakanlık kaynakları ahmet davutoğlu'nun bugün genelkurmay başkanı orgeneral özel ile mit müsteşarı hakan fidan'ı ayrı ayrı kabul edeceğini beliritti.seçim nedeniyle 2,5 aydır yapılamayan bu rutin toplantıların ardından başbakan davutoğlu, "özel güvenlik toplantısı"na başkanlık edecek. toplantıya genelkurmay başkanı necdet özel de katılacak. toplantı, seçimlerden sonraki ilk özel güvenlik toplantısı olma özelliği taşıyor. reuters'a konuşan bir başbakanlık yetkilisi, özel güvenlik toplantısında diyarbakır'daki son olayların görüşüleceğini söyledi. 

kaynak: al jazeera, reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;