Türkiye Süper Ligi

Antalyaspor'a 2 dönem transfer yasağı

Antalyaspor, Oktay Delibalta'nın transferi nedeniyle iki dönem transfer yasağı cezası aldı.

Konular: Spor, Futbol
Eto'o iki haftadır kadro dışı [AA]

antalyaspor kulübü asbaşkanı bora terzioğlu, mersin idmanyurdu'ndan geçen sezon devre arasında önceki yönetim tarafından transfer edilen oktay delibalta'nın, kulübündeki sözleşmesini tek taraflı feshederek, takıma katıldığını söyledi.

bununla ilgili türkiye futbol federasyonunun (tff) feshe antalyaspor'un sebep olduğuna karar verdiğini dile getiren terzioğlu, "bu nedenle iki transfer dönemi yasak cezası verildi." dedi.

kulüp başkanı öztürk de cezanın kaldırılması için ellerinden geleni yapacaklarını, önceki yönetimin kötü ve art niyetli olduğunu savundu.

öte yandan samuel eto'o da affedildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;