Rusya

'Arabalarınızın altını kontrol edin'

Hava sıcaklığının eksi 30 dereceye kadar düştüğü Rusya'nın Zlatoust kentinde patileri donarak buz tutan zemine yapışan kedi kurtarıldı. Kediyi kurtaran Sergey Baranov, "Kediler ısınmak için arabaların altına giriyor. Bu yüzden motoru çalıştırmadan önce mutlaka arabanızın altını kontrol edin" dedi.

Konular: Rusya

hava sıcaklığının eksi 30 dereceye kadar düştüğü rusya'nın zlatoust kentinde ısınmak için bir arabanın altına sığınan kedinin patileri donarak buz tutan zemine yapıştı. kediyi fark eden araç sahibi, hayvanın patilerinin yapıştığı buzu eritmek için yedi kova sıcak su kullandı.

patileri buzdan çıkarılan kedi, veterinere götürüldü. tedavisinin ardından tekrar yürümeye başlayan ve sağlık durumu iyi olan kedi, onu kurtaran sergey baranov'un kişisel facebook sayfasındaki paylaşımlarından etkilenen bir kişi tarafından sahiplenildi.

"arabalarınızı çalıştırmadan altını kontrol edin"

kediyi kurtaran sergey baranov, facebook'taki paylaşımında şunları yazdı: 

"semyon (kediye verilen isim) sıcak bir yere sığınmak için arabanın altına girmiş ve orada uyuyakalmış olmalı. sabaha kadar da patileri tamamen donmuştu. arabanızın motorunu çalıştırmadan önce daima altını kontrol edin." 

kaynak: the siberian times

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;