La Liga

Arda Hocalı kurbanlarını unutmadı

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, kulübünün formasıyla yer aldığı bir videoda Hocalı katliamını andı.

Konular: Spor, Futbol
Arda Turan'ın bu sezon ligde üç golü var. [AFP]

türk futbolcu, katliamın kurbanları anısına atletico madrid'in formasına iliştirilmiş siyah bir bantla videoda yer aldı.

arda, "atletico madrid ailesi olarak hocalı'da hayatını kaybeden vatandaşları saygıyla anıyoruz. azerbaycan halkının acısını paylaşıyoruz. bütün halkların birbirini anlayabileceği güzel ve barış içinde bir dünya diliyoruz" mesajını verdi.

1992'nin şubat ayında ermeni güçlerinin 3 bin nüfuslu azeri kenti hocalı'ya düzenlediği saldırıda 613 kişi öldü. hayatını kaybedenlerin 83'ü çocuk 106'sı kadındı.

atletico madrid, 2012'nin aralık ayında azerbaycan ile sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;