La Liga

Arda Turan gün sayıyor

FIFA'nın Barcelona'ya verdiği transfer yasağı bugün doldu. Türk futbolcu Arda Turan da yeni takımı Barcelona ile ilk resmi maçına Çarşamba günü çıkabilir.

Konular: Spor, Barcelona, Futbol
Arda Turan 2011 yılına kadar Galatasaray'da oynadı [Reuters]

barcelona'nın atletico madrid'den 41 milyon euro karşılığında transfer ettiği arda turan, sonunda formasına kavuşuyor. transfer yasağı nedeniyle aleix vidal ile birlikte takımdan uzak kalan türk futbolcu 6 ocak'ta espanyol ile oynanacak kral kupası son 16 turu ilk maçında sahaya çıkabilir. arda turan'ın önündeki ilk lig maçı ise 10 ocak'ta camp nou'da granada'ya karşı.

en pahalı türk futbolcusu, takımıyla antrenmanlara çıkmasına karşın 6 aydır formadan uzaktı.

arda turan'ın barcelona'da 7 numaralı formayı giymesi bekleniyor. bu formayı daha önce henrik larsson, pedro ve david villa gibi isimler giymişti.

türk futbolcu da twitter adresinden "2015'in son günleri. barcelona ile sahne alacağım günü bekleyemiyorum. bu dönemdeki desteğiniz için teşekkürler. hepinizi çok seviyorum" diye yazdı.

barcelona teknik direktörü luis enrique de düzenlenen basın toplantısında, 4 ocak'tan itibaren kadroda yer alabilecek, geçen yaz döneminin transferleri arda turan ve aleix vidal için "bu zamana kadar dışarıdan takıma büyük destek veren aleix ve arda artık içeriden takıma yardımcı olmak için çok arzulular. takıma çok iyi entegre oldular. bize yardımcı olacaklarına eminim" dedi.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;