Spor

Arda Turan yine kadroda yok

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Ukrayna ve İzlanda ile yapılacak maçların aday kadrosuna Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Caner Erkin'i yine almadı.

Konular: Spor, Futbol
Arda Turan Euro 2016'daki Hırvatistan maçında kendi tribünleri tarafından ıslıklanmıştı. Fotoğraf: Getty

a milli futbol takımı'nın 2018 fifa dünya kupası elemeleri i grubu'nda 6 ekim'de ukrayna ve 9 ekim'de izlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

türkiye futbol direktörü fatih terim, arda turan ile birlikte caner erkin, gökhan gönül, selçuk inan ve burak yılmaz'ı yine kadroya almadı. ayrıca terim, a milli takım kadrosuna ömer toprak'ı dahil etti, gökhan töre'yi almadı.

aday kadroda şu isimler yer alıyor:

kaleci: volkan babacan, onur recep kıvrak, harun tekin

defans: şener özbayraklı, kaan ayhan, ahmet yılmaz çalık, çağlar söyüncü, hakan kadir balta, ömer toprak, hasan ali kaldırım, ismail köybaşı

orta saha: emre mor, volkan şen, hakan çalhanoğlu, mehmet topal, ozan tufan, okay yokuşlu, tolga ciğerci, yasin öztekin, olcay şahan

forvet: mevlüt erdinç, yunus mallı, enes ünal, cenk tosun

kaynak: aa ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;