Galatasaray Liv Hospital

'Arroyo hiçbir yere gitmiyor'

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Carlos Arroyo'nun takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Konular: Spor, Basketbol
Porto Rikolu oyun kurucu 2013 yılında, ara transfer döneminde, Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer oldu. [Fotoğraf: AA]

murat özyer al jazeera'ye yaptığı açıklamada, porto rikolu oyun kurucuları carlos arroyo'nun fenerbahçe'ye gideceği yönünde, sosyal medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"sporcularımıza bir süre ödeme yapamadık. bu süre içerisinde bazı problemler yaşandı ancak kimsenin bir yere gittiği yok. carlos arroyo'nun fenerbahçe ülker'i gideceği yönündeki haberler, sahte bir kullanıcı hesabından sosyal medyaya yayılmış, asılsız bilgiden ibarettir."

özyer,yönetim değişikliği sürecinde ortaya çıkan ödeme sorununda çözüldüğünü belirtti:

"daha önce yaşanan maddi sorunlar nedeniyle bazı sporcularımız noter kanalıyla ihtar çekmişti. sporcularımızın ödemeleri bugün ve yarın yapılacaktır. ödemelerle ilgili herhangi bir sorunumuz bulunmamaktadır. takım olarak hedeflerimize odaklandık. yönetim ve oyuncular arasında hiçbir sorun kalmamıştır."

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;