Premier League

Arsenal Liverpool'u farklı geçti

İngiltere Premier League'de haftanın en önemli maçında Arsenal evinde, Liverpool'u 4-1 mağlup etti. Evindeki galibiyet serisini dokuz maça çıkardı.

Konular: Spor, Futbol
Arsenal ilk yarıda sekiz dakikada üç gol buldu. [Fotoğraf: AFP]

emirates stadı'nda oynanan maçta arsenal ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. londra ekibine galibiyeti getiren goller 37'de hector bellerin, 40'ta mesut özil, 45'te alexis sanchez ve 90+1'de olivier giroud'dan geldi. liverpool'un tek golünü 76'da penaltıdan henderson attı.
 

31. hafta

arsenal 4-1 liverpool
swansea 3-1 hull city
m.united 3-1 aston villa
leicester city 2-1 west ham
everton 1-0 southampton
west brom 1-4 qpr
chelsea 2-1 stoke
pazar
burnley-tottenham
sunderland-n.united
pazartesi
crystal palace-m.city

londra ekibinin santi cazorla ile 89'da bir şutu da direkten döndü.

liverpool'un türk asıllı alman oyuncusu emre can 85'te kırmızı kart gördü.

arsenal'in türk asıllı alman oyuncusu mesut özil, ilk 11'de başladığı maçta 73'te yerini danny welbeck'e bıraktı.

ligde üst üste yedinci galibiyetini alan arsenal puanını 63'e yükseltti ve maç fazlasıyla ligde ikinci sıraya yerleşti. topçular, iç sahadaki galibiyet serisin de dokuz maça çıkardı. 

manchester united'dan sonra arsenal'e de mağlup olan liverpool ise 54 puanda kaldı ve beşinci sıradaki yerini riske attı.

maç öncesinde ise emirates stadı önünde toplanan arsenal ve liverpool taraftarları, artan bilet fiyatlarını 'artık yeter' yazılı bez afişle protesto etti. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;