Transfer

Arsenal'den savunmaya takviye

Arsenal, Southampton'ın 19 yaşındaki defans oyuncusu Calum Chambers'i kadrosuna kattı.

Chambers sağ bekte de görev yapabiliyor. [Fotoğraf: Arsenal.com]

arsenal resmi internet sitesi bu transferi resmen duyurdu. chambers için southampton'a ödenen bonservis bedeli ve oyuncunun alacağı ücret hakkında ise bilgi verilmedi. 

yalnızca, chambers ile uzun süreli bir sözleşme yapıldığı belirtildi. 

1995 doğumlu genç oyuncu, southampton alt yapısında yetişti. 2012'de profesyonel sözleşmeye imza atarak a takıma yükseldi. ingiltere 19 yaş altı milli takımı'nın da formasını giyiyor.

calum chambers, londra ekibinin bu sezon yaptığı dördüncü transfer oldu. arsenal, barcelona'dan alexis sanchez, newcastle united'dan mathieu debuchy ve nice'ten david ospina'yı kadrosuna katmıştı.

arsenal'in oyun tarzına çok beğendiğini belirten genç oyuncu, böyle bir kulüpte forma giymek için sabırsızlandığını söyledi.

arsenal teknik direktörü arsene wenger de chambers'ın genç yaşında premier league'e adapte olarak kalitesini gösterdiğini ifade etti. transferden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;