Galatasaray

Ataman: Darısı Fenerbahçe'nin başına

Galatasaray ile Eurocup şampiyonluğunu yaşayan başantrenör Ergin Ataman 'Darısı Fenerbahçe'nin başına. İnşallah onlar da Euroleague'i alır' dedi.

Konular: Spor, Basketbol

ataman maçtan sonra 'tüm takım bunu hak etti. taraftarımızla, takımımızla gurur duyuyorum. ilk maçtan beri bu kupayı alacağımıza inanıyorduk. darısı fenerbahçe'nin başına. inşallah onlar da euroleague'in kazanır. türk halkını sevindirir" dedi.

tecrübeli başantrenör, soyunma odasında oyuncularına yaptığı şampiyonluk konuşmasında ise "basketbolda bu kulübe ilk kupayı getiren sizlersiniz. bundan sonra daha büyük işler yapacağız. bu kupa ve sizler kulüp tarihine geçeceksiniz. hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

galatasaray basketbol şubesi genel menajeri ömer yalçınkaya da çok mutlu olduklarını anlatarak, "çok gurur duyuyorum. ne mutlu böyle bir takımın parçasıyım. bu takımın üzerine koyarak önümüzdeki yıllarda avrupa ligi'nde kalıcı olacağımıza şimdiden söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

sarı-kırmızılı takımın kaptanı sinan güler, şampiyonluklarının türk basketboluna hayırlı olmasını dileyerek, "gerçekten çok mutluyuz. galatasaray ailesine hayırlı olsun. bize destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. türk basketboluna hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

maçın en değerli oyuncusu seçilen stephane lasme ise "çok mutluyum. benim ilk avrupa şampiyonluğum. bu seyirciler bunu çok hak ediyor." diye konuştu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;