Rusya

Atina'da Rus konsolos ölü bulundu

Rusya’nın Atina Büyükelçiliği’nde görevli konsolos evinde ölü olarak bulundu.

Konular: Rusya, Türkiye
[Fotoğraf: DHA]

rusya’nın atina büyükelçiliği’nde görev yapan rus konsolos andrey malanin evinde ölü olarak bulundu. rus haber ajansı sputnik, bir polis kaynağının, malanin'in ölümünün doğal sebeplerden kaynaklandığını söylediğini duyurdu.

yunan basın yayın organları, 55 yaşındaki malanin'den, pazartesi gününden bu yana kendisinden haber alınmaması üzerine, büyükelçilik görevlilerince yapılan arama sonucunda atina’nın merkezinde yer alan irodu attiku caddesindeki bir apartmanın üçüncü katında bulunan dairesinde ölü bulunduğunu duyurdu.

rus diplomatın ölüm nedeninin belirlenmesi için atina emniyet müdürlüğünce inceleme başlatıldığı belirtildi.

kaynak: aa, sputnik

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;