Türkiye

Avcılar'da üst geçit çöktü

İstanbul Avcılar’da E-5 karayolunda seyreden damperi açık bir tanker üst geçide çarptı ve geçidin çökmesine sebep oldu. 1 kişi öldü, biri ağır 4 kişi yaralandı. Yol kazadan yedi saat sonra trafiğe açıldı.

Konular: Türkiye

istanbul büyükşehir belediyesi'nden (ibb) kazayla ilgili yapılan son açıklamada, e-5 karayolunun saat 17.00'de yeniden trafiğe açıldığı bildirildi. 

ibb açıklamada, kaza mahallinde 800 personel, yüksek tonajlı vinçler dahil 58 araçla çalışıldığını ve enkazın kaldırıldığını duyurdu. 

kaza kamerada

kaza sabah saat 10.00'da meydan gelmişti.  avcılar’da e-5 karayolu üzerindeki üst geçit bir tankerin çarpması sonucu çöktü.

güvenlik kamerası kayıtlarında tankerin üst geçide damperi açık olarak girdiği ve kazanın bu yüzden gerçekleştiği görüldü.

istanbul emniyet müdürü selami altınok ise bir kişinin öldüğünü, biri ağır 4 kişinin yaralandığını söyledi.

avcılar belediye başkanı handan toprak ölen kişinin isminin yusuf kaya olduğunu söyledi.

bir minibüs ve bir otomobil de çöken üst geçidin altında kaldı.

bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. göçük altında kalanlar çıkarılmaya çalışılıyor.

görgü tanıkları çarpma sırasında üst geçitte bulunan yayaların yaralılar arasında olduğunu aktarıyor.

tankerin içinde yanıcı ve patlayıcı kimyasal madde olduğu iddiası üzerine polis olay yerindeki güvenlik çemberini genişletiyor.

aynı noktada 2012 yılında da bir üst geçit çökmüş; 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı.

her iki yönde trafik akışı durdu. öğlen saatlerinde topkapı yönü, saat 15:00'de ise enkazın kaldırılmasının ardından beylikdüzü yönü trafiğe açıldı.

"tanker kuru atık taşıyordu"

olay yerindeki tanker cantürk inşaat şirketine ait.

al jazeera'ye konuşan şirket yetkilisi kadir bostancı "aracımız büyükçekmece'ye gidiyordu. aracın içinde kimyasal atık değil kuru atık vardı. firma yetkililerimiz olay yerine gitti. şoförümüzün yanındalar"

Kaynak: Twitter / @omergurcann

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;