Türkiye

Avea ve TTNET, Türk Telekom'da birleşti

Cep telefonu operatörü Avea ve internet servis sağlayıcı TTNET, Türk Telekom çatısı altında birleşti. Avea ve TTNET markalarının yerine artık sadece 'Türk Telekom' adı kullanılacak.

Konular: Türkiye, Ekonomi

türk telekom ceo'su rami aslan, avea ve ttnet'in türk telekom çatısı altında birleştiğini açıkladı, "mobil, internet, ev telefonu ve tv hizmetlerimizi 'türk telekom' tek markası altında bir araya getirerek yeni bir dönem başlatıyoruz" dedi.

birleşmeye ilişkin bilgi veren aslan, türk telekom çatısı altında yeni bir döneme girdiklerine işaret ederek, "yenilikçi olma, dinamizm, müşteri odaklılık, çeşitlilik gibi değerleri temsil eden yeni logomuzla taçlandırdığımız bu yeni dönemde, tüm türkiye'ye yayılmış fiber altyapımızın gücü, hem mobil hem sabit alandaki hizmetlerimizde kendini gösterecek" ifadelerini kullandı.

konuşmasında birleşmenin getirdiği yeniliklere de değinen aslan, şunları anlattı:

"türk telekom tek markasıyla müşterilerimize sunduğumuz yeni dünyayı, ilkleri ve enleri barındırıyor. tek marka altında birleşmek, en yüksek kapasite, en yüksek hız, en yüksek servis kalitesi, en geniş ürün portföyü, tek noktadan hizmet, tek çağrı merkezi ve tek internet sitesi anlamına geliyor.

yeni döneme yeni logo

toplantıda verilen bilgilere göre, marka birleşmesi ile tüzel kişilikler korunarak avea ve ttnet markaları, 'türk telekom' tek markası altında bir araya geldi. avea, ttnet ve türk telekom'un mobil, internet, ev telefonu ve tv hizmetleri, 27 ocak 2016 itibarıyla "türk telekom" tek markasıyla müşterilere sunulacak.

tek marka altında birleşen türk telekom'un müşterileri, mobil, internet, ev telefonu ve tv hizmetlerine artık tek mağazadan, tek çağrı merkezinden ve tek internet sitesinden erişecek.

yeni dönemde, türk telekom'un 206 bin kilometrelik fiber ağının sağladığı güçle, entegre iletişim, eğlence ve tv hizmetleri, tek bir noktadan, kesintisiz şekilde, rakipsiz bir hız, en yüksek kalite ve kapasiteyle türk telekom markası altında türkiye'ye sunulacak.

verilen bilgiye göre, 26 ocak akşamı itibarıyla gerçekleştirilmeye başlanacak büyük bir dönüşüm operasyonu ile türkiye çapında türk telekom mağazaları, genel müdürlük binaları, ofisler, tabelalar, araçlar, personel kıyafetleri türk telekom'un yeni logo ile giydirilmeye başlanacak. aynı şekilde internet sitesi de yeni logo ile hizmete geçecek.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;