Bundesliga

Avrupa'da bilet fiyatlarına isyan

Avrupa futbolunda taraftarlar bilet fiyatlarına isyan etmeye başladı. Liverpool taraftarlarının hafta sonu son 13 dakikada tribünleri terk etmesinin ardından bir tepki de Almanya'dan geldi.

Konular: Spor, Futbol

almanya kupası çeyrek final maçında mercedes benz arena stadı'nda stuttgart ile karşılaşan borussia dortmund'da taraftarlar sahaya tenis topu fırlattı. bunun sebebi ise 'yüksek' bilet fiyatlarıydı.

20. dakikada gerçekleşen bu tepkinin ardından tenis toplarını saha dışına atmak da futbolculara kaldı. hakem bir süre oyunu durdurdu. matt hummels de tribünleri sakinleştirmeye çalıştı. sahanın temizlenmesinin ardından oyun yeniden başladı. 

dortmund'da bilet fiyatları 22 euro'dan başlıyor.

bilet fiyatlarına tepki gösterilen maçta dortmund deplasmanda stuttgart'ı 3-1 yendi, yarı finale yükseldi.

hafta sonu premier league'de liverpool tribünlerinin iki büyük taraftar grubu 77'nci dakikada stadyumu terk etmiş ve bilet fiyatları ada'da gündem olmuştu.

maçı terk eden yaklaşık 10 bin taraftarın arasında liverpool'un eski futbolcusu jamie carragher da vardı.

liverpool'da bilet fiyatları 59 sterlinden 77 sterlin (330 tl)'ye çıkmıştı. bu tepkinin ardından ingiltere'de birçok takım bilet fiyatlarını masaya yatırdı. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;