Türkiye

Aydın ve Kütahya’da kadın cinayeti

Aydın'ın Nazilli ilçesi ile Kütahya’da oturan iki kadın, hayatlarını paylaştıkları erkekler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Erkekler gözaltında.

Konular: Türkiye
Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan laborant teknisyeni Ayşegül Kurtuluş, doktor eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. [Fotoğraf-AA]

aydın’ın nazilli ilçesi, yeni mahalle ordu caddesi'ndeki bir evde yaşayan nazilli devlet hastanesi'nde görevli biyokimya uzmanı doktor h. kurtuluş, aynı hastanede laboratuvar teknisyeni olan eşi ayşegül kurtuluş ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. tartışmanın büyümesi üzerine, h. kurtuluş mutfaktan aldığı bıçakla banyoya kaçan eşini bıçakladı.

daha sonra polisi arayan h. kurtuluş kendisini ihbar etti. olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk belirlemelere göre 35 yerinden bıçaklanan ayşegül kurtuluş'un hayatını kaybettiğini belirledi.

nazilli devlet hastanesi başhekimi doktor mehmet kurnaz ile kurtuluş'un mesai arkadaşları da bilgi almak için olay yerine geldi. kurtuluş'un cesedi otopsi için izmir adli tıp kurumu'na gönderildi. psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen h. kurtuluş ise gözaltına alındı.

erkek arkadaşı bıçakladı

kütahya’nın akkent mahallesi toki konutları'nda oturan 36 yaşındaki nursel ateş erkek arkadaşı yılmaz kılıç ile tartıştı.

tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu yılmaz kılıç, ateş'i bıçaklayarak ağır yaraladı. 112 acil servis ekiplerince dumlupınar üniversitesi kütahya evliya çelebi eğitim ve araştırma hastanesi'ne kaldırılan ateş müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

şüpheli yılmaz kılıç polis tarafından yakalandı. 

her iki olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;