Türkiye

Aynı aileden 4 kişi öldü

Şırnak’ta meydana gelen trafik kazasında aynı aileden dört kişi öldü. Ölenlerin üçü çocuk.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: DHA]

şırnak'ın silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üçü çocuk dört kişi yaşamını yitirdi, iki kişi de yaralandı.

kaza, sabah saatlerinde silopi-cizre karayolu’nun yedinci kilometresindeki cudi tesisleri yanında meydana geldi.

ahmet tayfur demir yönetimindeki muz yüklü bir tir, aynı istikametten gelen yılmaz mağrur yönetimindeki otomobili altına alarak sürükledi.

otomobildeki çocuklardan hilal (2), kinem (3), ozan (5) ve anne elif mağrur olay yerinde yaşamını yitirdi.

otomobil sürücü yılmaz mağrur silopi devlet hastanesi’nde tedavi altına alındı. tir şoförü ahmet tayfur demir ise cizre devlet hastanesi’ne sevk edildi.

kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

kaynak: dha

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;