IŞİD

Bağdat'taki saldırıda ölü sayısı 292'ye ulaştı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen bombalı saldırıda ölenlerin sayısı 292'ye yükseldi.

Konular: Irak, IŞİD, Ortadoğu
[Fotoğraf: Reuters]

irak sağlık bakanı adile humud başkent bağdat'ta yaptığı açıklamada, başkentin merkezindeki karrada'da pazar günü meydana gelen bombalı saldırıda ölü sayısının 292'ye yükseldiğini söyledi.

iraklı bakan humud, ölenlerden 115'nin kimliğine ulaşıldığını ve ailelerine teslim edildiğini ifade ederek, bunlardan 117'sinin ise maruz kaldıkları şiddetli yangın nedeniyle kimliklerinin tespit edilemediği bilgisini paylaştı.

humud, "yaralı sayısı da 200'ü buldu. bunların 23'ünün tedavisi sürüyor" diye konuştu.

saldırıyı işid üstlenmişti.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;