Türkiye

Bahçeli ve Türkeş bir arada

MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen ve 1 Kasım'da bu partiden milletvekili seçilen Tuğrul Türkeş ile eski Genel Başkanı Devlet Bahçeli, istifanın ardından ilk kez bir arada görüntülendi. İki isim Meclis Genel Kurulu'nda bir süre sohbet etti.

Konular: Türkiye, MHP
Bahçeli ve Türkeş, Meclis Genel Kurulu'nda samimi bir şekilde sohbet ederken görüntülendi. [Fotoğraf: Zahidin Köşüş / Al Jazeera]

eski mhp'li tuğrul türkeş ile mhp genel başkanı devlet bahçeli, türkeş'in partisinden istifa ederek ak parti'ye katılmasının ardından ilk kez bir arada görüntülendi. meclis genel kurulu'nda dokunulmazlık görüşmeleri sürdüğü sırada, türkeş, bahçeli'nin yanına geldi. iki isim bir süre sohbet etti. al jazeera'den zahidin köşüş'ün obkektifine yansıyan kareler, sohbetin samimi bir havada geçtiğini gösteriyor.

türkeş, 7 haziran seçimlerinden sonra mhp'den istifa ederek, kurulan seçim kabinesine başbakan yardımcısı olarak girmişti. türkeş, "ben partimi iktidar yaptım" demişti. mhp'nin kurucu lideri alparslan türkeş'in de oğlu olan tuğrul türkeş, 1 kasım seçimlerinde de ak parti'den aday gösterilerek milletvekili seçilmişti. türkeş, 1 kasım seçim sonuçlarının belli olmasının hemen ardından twitter'dan, isim vermeden bahçeli'ye beddua etmiş, "allah bunlara iktidar nasip etmesin" ifadelerini kullanmıştı.

mhp lideri devlet bahçeli, türkeş'in partiden ayrılmasıyla ilgili sorulan bir soruya "bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?" demişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;