Türkiye

Bakan Elvan boyacı sandığında

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'de esnaf ziyaretinde tanıştığı boyacının ayakkabılarını fırçalayıp cilaladı.

Konular: Türkiye

kalkınma bakanı lütfi elvan, mersin'de esnaf gezisi sırasında boya sandığının başına geçti, 13 yıllık boyacı salim tokat'ın ayakkabılarını fırçalayarak cila sürdü. elvan, merkez mezitli ilçesindeki gezisinde, beraberindeki partililerle esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

fırçaladı, cilaladı 

bakan elvan, gezisi sırasında rastladığı 13 yıllık ayakkabı boyacısı 61 yaşındaki salim tokat'la bir süre sohbet etti. boyacı sandığına oturan elvan, eline aldığı fırçayla boyacının ayakkabılarını temizledi, cila sürerek parlattı. elvan, daha sonra boyacıya ödeme yaptı.

bakan'ın jestinden çok memnun kalan tokat, "bakan ayakkabımı fırçaladı, hemşehri olduğumuzu söyledi. vallahi çok hoşuma gitti" dedi. tokat, yaşadıklarını yakın çevresine ve eşine anlatacağını söyledi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;