Türkiye

Banka soygunu ve rehine krizi

İstanbul Pendik'te bir banka şubesini soyan kişi, kaçarken bir caminin şadırvanına saklandı. Burada bir kişiyi de rehin alan şüpheli, rehinenin kendi çabalarıyla yakalandı.

Konular: Türkiye

pendik'te pompalı tüfek ile bir bankayı soyan 23 yaşındaki e.k.polislerden kaçarken sıkıştırıldığı sokakta bulunan bir caminin şadırvanına girerek bir kişiyi rehin aldı. polislerin tüm çabasına rağmen teslim olmayan kaya'yı rehin aldığı mustafa boyraz etkisiz hale getirdi.

olay pendik'te saat 16.30 sıralarında meydana geldi. cemal gürsel caddesi'nde bulunan bir bankanın şubesine pompalı tüfek ile girerek 41 bin tl'yi alan soyguncu kaçmaya başladı. bankadan panik butonunun basılması üzerine çevredeki polis ekipleri soyguncunun peşine düştü.

inönü caddesi anibal sokakta sıkıştırılan soyguncu ulu camii'nin şadırvanına girdi. o sırada içeride bulunan mustafa boyraz'ı rehin alan kaya, kapıyı içeriden kapatarak 2 el ateş etti. rehin alma olayı üzerine olay yerine müzakereci polis memuru, özel harekât polisleri ve tedbir amaçlı ambulans geldi. polisin yaklaşık 2 saatlik ikna çalışması sonuç vermedi.

rehine kendisini kurtardı

o sırada rehine mustafa boyraz, kendisini rehin alan kişiyi boş bulunduğu bir anda itti. kafasını şadırvanın demir kapısına çarpan soyguncu kanlar içerisinde yere yığıldı. bunun üzerine polisler içeri girerek şüpheliyi yakaladı. kafasından yaralanan soyguncu, polisler tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.

rehine mustafa boyraz ise ifade vermek üzere karakola götürüldü. şüphelinin bankadan aldığı 41 bin tl ve kullandığı pompalı tüfek şadırvanın girişine düştü. olayın gerçekleştiği yere ve soygunun yapıldığı bankaya giden olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;